Reeuwijk | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Heldhaftige getuigen overmeesteren straatrover

overval / beroving

Reeuwijk - Twee heldhaftige Reeuwijkers (48 en 49 jaar) wisten donderdag 22 januari een straatroof te voorkomen en de dader aan te houden.

Het duo zag om 13.00 uur, dat een naar later bleek ,18-jarige Pool achter een53-jarige inwoonster uit Reeuwijk liep. Toen de vrouw bij de bank op deMiereakker wilde pinnen, zagen zij dat de man haar een duw gaf en probeerde omhaar portemonnee af te pakken. De vrouw kwam bij de actie van de man ten val,maar wist haar portemonnee vast te houden. De dader rende daarop hard weg. Hetduo aarzelde geen moment en zette direct de achtervolging in. Ze wisten de manop het bruggetje bij de ?s-Gravenbroekseweg te overmeesteren. Hierop werd depolitie gebeld en konden agenten de aangehouden man overnemen en insluiten voornader verhoor. De vrouw raakte bij de poging tot beroving niet gewond. HetOpenbaar MInisterie besloot datdat de man zich vrijdag23januari moetverantwoorden voor de supersnelrechter (SSR).

Soortgelijke berichten

Straatrover aangehouden
Amersfoort

Arnhem Politie zoekt straatrover
Arnhem

Straatrover ingerekend door omstander
Tilburg

Jeugdige straatrover aangehouden
Heerhugowaard

Rotterdamse straatrover aangehouden
Rotterdam

Straatrover aangehouden
Oegstgeest

Aanhouding straatrover
Hoofddorp

Straatrover aangehouden
Ijmuiden

Straatrover gesnapt
Utrecht

Straatrover ingerekend door politie
Vlissingen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio